Μήνυμα Αργειτάκου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

      Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς, όλους τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

   Η επιτυχία σας αποτελεί το επιστέγασμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας, των στερήσεων και των δυσκολιών που επί έτη καταβάλλατε.

   Αυτή η επιτυχία σας σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και στερείται ιδανικών, καθίσταται περισσότερο σημαντική από ποτέ. Δικαιώνει δε, τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σας και των οικογενειών σας κάτω από δύσκολες συνθήκες. Με την νέα αυτή αρχή αποκτάτε πλέον, τη δυνατότητα να εφοδιαστείτε με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα σας καταστήσουν ενεργούς και χρηστούς πολίτες της κοινωνίας μας.

  Προς τους υποψηφίους που δεν τα κατάφεραν, θα ήθελα να επισημάνω ότι η ζωή τους δεν κρίνεται μόνο από αυτήν τη «μάχη». Οι αγώνες της ζωής είναι διαρκείς και η θέσπιση νέων στόχων πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα.

  Καλωσορίζοντας παράλληλα και τους νέους φοιτητές των Πανεπιστημιακών Σχολών και του ΤΕΙ Σπάρτης, σας εύχομαι ολόψυχα, πάντα επιτυχίες, καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης

Σταύρος Αργειτάκος