Δήμος Σπάρτης - Εμποροπανήγυρη Μυστρά


Εμποροπανήγυρη Μυστρά 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2017

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμος Σπάρτης διοργανώνει την ετήσια Εμποροπανήγυρη Μυστρά, από τις 27 Αυγούστου 2017 έως και τις 2 Σεπτεμβρίου 2017, στη μνήμη του Ιωάννου Προδρόμου, με τα επίσημα εγκαίνια να πραγματοποιούνται την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 και ώρα 8:00μμ.

Ένας θεσμός, που μετράει πολλά χρόνια και έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των λακώνων και όλων των επισκεπτών.

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας.

Μία διοργάνωση, που έχει επιβιώσει στο πέρασμα των χρόνων και αποτελεί την κορύφωση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων αλλά και την επίσημη λήξη του καλοκαιριού.

Οι διαμορφωμένοι χώροι σε συνδυασμό με την παραδοσιακή γουρνοπούλα, τις φθηνές αγορές, τις ανθρώπινες σχέσεις και τη φιλοξενία, υπόσχονται άφθονη διασκέδαση στους επισκέπτες, που παρά την παρατεταμένη κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και τον τόπο μας, δίνουν κάθε χρόνο δυναμικό παρόν.

Ο επισκέπτης επιπλέον θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το μοναδικό στο είδος του Μουσείο φωτογραφικών μηχανών «Τάκη Αϊβαλή», το οποίο θα είναι ανοιχτό καθημερινά από την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 9:30πμ μέχρι τις 1:30μμ και από τις 6:30μμ μέχρι τις 9:30μμ, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.