Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων "ΛΕΩΝΙΔΑΣ"


Προκήρυξη Επετειακών Αγώνων Σταθερού Στόχου Αεροβόλων Όπλων Α' κατηγορία ΄΄ΘΕΟΦΙΛΑΚΕΙΑ 2012΄΄

O Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων΄΄ΛΕΩΝΙΔΑΣ΄΄προκηρύσσει στις 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2012 Επετειακούς Αγώνες Σταθερού Στόχου, Α' κατηγορίας Αεροβόλων Όπλων ΑΓΕΝ και Παίδων Α&Β.

Οι αγώνες διεξάγονται κάθε χρόνο το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου και είναι αφιερωμένοι στην μνήμη των δύο Ελλήνων Ολυμπιονικών της Σκοποβολής των αδελφών Αλέξανδρου και Ιωάννη Θεοφιλάκη οι οποίοι κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Στρατιωτικό πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αμβέρσα το 1920. Η καταγωγή των δύο Ολυμπιονικών ήταν από τον Δήμο Σπάρτης και συγκεκριμένα από το Τοπικό Διαμέρισμα Λογγάστρας .

Στους αγώνες και στην τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές θα παρευρεθούν και οι απόγονοι των δύο Ολυμπιονικών οι οποίοι θα έλθουν από Ελλάδα , Νορβηγία και Γαλλία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 08 Σεπ 2011
09.30 - 13.00 Αεροβόλα όπλα ΑΓΕΝ και Παίδων Α & Β
16.00 - 20.30 Αεροβόλα όπλα ΑΓΕΝ και Παίδων Α & Β

Κυριακή 09 Σεπ 2011
08.30 – 13.00 Αεροβόλα όπλα ΑΓΕΝ και Παίδων Α & Β
13.30 απονομή στους νικητές όλων των κατηγοριών στο προαύλιο του κλειστού σκοπευτηρίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό σκοπευτήριο Αεροβόλων Όπλων ΄΄Α & Ι ΘΕΟΦΙΛΑΚΗΣ΄΄ στο Τοπικό Διαμέρισμα Παρορείου του Δήμου Σπάρτης.

Θέσεις των Αθλητών κατά σειρά προσέλευσης .

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Ισχύουν οι κανονισμοί της ΣΚ.Ο.Ε. και της I.S.S.F.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία και ομάδες της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε. με προφορική ή γραπτή δήλωση στον Σκοπευτικό Όμιλο Λακεδαιμονίων ΄΄ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΄΄ έως και στις 06 Σεπ 2012.

Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνον από τον αρχηγό της ομάδος του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 50 € το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής .