Αστυνομικό Δελτίο.


Τα νέα από το Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθη, την 27.4.2024 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -19- κροτίδες και -1- βεγγαλικό. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 74χρονη, για παραμέληση της εποπτείας του ανηλίκου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, την 27.4.2024 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 18χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, μαζί με άγνωστο συνεργό του, την 26.4.2027 αφαίρεσαν από οικίσκο ηλεκτρολογικά είδη, μεταλλικά και χάλκινα αντικείμενα. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, την 24.4.2024 είχαν διαπράξει -1- περίπτωση κλοπής σε επιχείρηση. Τέλος, όπως προέκυψε ο 18χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, την 28.4.2024 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, μαζί με ανήλικο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται αφαίρεσαν από -2- ημεδαπές χρήματα. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο ανήλικος δεν είχε προβεί στην έκδοση  δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

=======