ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ - 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY 2x2


 

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπαρτιατών συνδιοργάνωσε με τον Σπαρτιατικό Γυμναστικό Σύλλογο (τμήμα volley) την Παρασκευή 13 Ιουλίου, το Σάββατο 14 Ιουλίου και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 το 2ο τουρνουά BEACH VOLLEY 2Χ2 κατηγορίας ανδρών και γυναικών στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Συμμετείχαν 24 ομάδες ανδρών και 10 ομάδες γυναικών.
Οι κερκίδες γέμισαν σε μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά, στα μέσα του Ιούλη με νέους που χειροκροτούσαν με θέρμη τις προσπάθειες των αθλητών.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν τη πίστη τους στο "ευ αγωνίζεσθαι" και όλοι μαζί φίλαθλοι και θεατές έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Από το κοινό δεν έλειπαν και γονείς, γυμναστές και φίλαθλοι όλων των ηλικιών.

Στο τουρνουά βρέθηκε και ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Σταύρος Αργειτάκος για να δώσει το ζεστό του χειροκρότημα και να απονείμει τα μετάλλια στους νικητές στηρίζοντας το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός.

Μαζί του και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπαρτιατών κ. Λεωνίδας Καράντζαλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ορφανός , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καλομοίρης.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

1Η ΘΕΣΗ: Χονδρός Χρήστος

                  Δούβρης Σπύρος

2Η ΘΕΣΗ: Σταυρόπουλος Κώστας

                  Καχριμάνης Παναγιώτης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1Η ΘΕΣΗ: Χριστάκου Άνθια

                  Πιερράκου Παναγιώτα

2Η ΘΕΣΗ: Βεκράκου Φλωρεντία

                  Ηλιοπούλου Κων/να

    Συντονιστής και Τεχνικός υπεύθυνος ήταν ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Γιάννης Ρηγάκος.

    Διαιτησίες και Γραμματεία Αγώνων: Αγγελάκου Γιώτα, Σταυρόπουλος Κων/νος, Βαρζακάκος Γιάννης, Ρηγάκος Γιάννης και Λάμπρου Ηρώ.