Εκδρομή των Πολιτιστικών Συλλόγων Παρορίου και Μυστρά στις Σπέτσες – Ύδρα – Πόρτο Χέλι


Ευχάριστη ανάπαυλα και απόδραση από την καθημερινότητα αποτέλεσε η εκδρομή που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Παρόρι 2011» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μυστρά στις 23 και 24 Ιουνίου 2012.

Με ορμητήριο το Πόρτο Χέλι οι εκδρομείς επισκέφτηκαν το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 τις όμορφες Σπέτσες όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Σπίτι της Μπουμπουλίνας που λειτουργεί ως Μουσείο, να κάνουν βόλτα με τις άμαξες, να κολυμπήσουν και να απολαύσουν τον καφέ τους στην επιβλητική Ντάπια.


Την επόμενη ημέρα, κατά την επίσκεψή τους στην Ύδρα, επισκέφτηκαν τα Μουσεία, φωτογραφήθηκαν στο άγαλμα του Μιαούλη, κολύμπησαν στα κρυσταλλένια νερά και περιηγήθηκαν στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Κατά την επιστροφή και μετά τη στάση που πραγματοποιήθηκε στο όμορφο Ναύπλιο που έσφυζε από ζωή, το κέφι στο λεωφορείο «χτύπησε κόκκινο».

 Οι πρόεδροι των δύο Συλλόγων, κ.κ Χρήστος Μπουγάδης και Περικλής Σταυράκος, ευχαρίστησαν τον οδηγό του τουριστικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ Λακωνίας για την άψογη επαγγελματική του συμπεριφορά, καθώς και όλους  τους συμμετέχοντες που στηρίζουν το έργο των Συλλόγων και υποσχέθηκαν ότι και οι επόμενες εκδρομές θα έχουν την ίδια επιτυχία.