Α.Σ «Νικοκλής»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - 5ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η χώρα μας διεκδίκησε με επιτυχία και ανέλαβε, με τη στήριξη του Δήμου Ευρώτα, τη διοργάνωση και φιλοξενία του 5ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 16 Νοεμβρίου μέχρι 18 Νοεμβρίου του 2012 στο κλειστό στάδιο Βλαχιώτη, Λακωνίας.

Στους Αγώνες αυτούς θα συμμετάσχουν πάνω από 300 αθλητές από 25 χώρες, ενώ πλήθος γονέων, προπονητών, διαιτητών και παραγόντων θα έλθουν στην Ελλάδα, από κάθε γωνιά του πλανήτη, για να επευφημίσουν τους αγώνες τους.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές δραστηριότητες, θα διεξαχθούν πλήθος πολιτιστικές και επιστημονικές δράσεις με στόχο την ενημέρωση αθλητών, παραγόντων και θεατών για την προέλευση και την ιστορία του αθλήματος αλλα και για την ιστορικότητα και την πολιτιστική ταυτότητα της ευρύτερης περιοχής του Ευρώτα.

Ο εθελοντισμός σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα είναι κομβικής σημασίας. Οι εθελοντες με την συμμετοχή τους σε όλους τους τομείς οργάνωσης και διαχείρησης του γεγονότος θα έχουν την ευκαιρία ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να συμβάλουν στην επιτυχία αυτής της ξεχωριστής αθλητικής διοργάνωσης.

Παρακαλούμε όπως προωθήσετε την πρόσκληση εθελοντισμού για να ενημερωθούν οι τυχών ενδιαφερόμενοι του Νομού μας.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. του “Α.Σ. Νικοκλής”

Συνδιοργανωτής του 5ου Παγκοσμιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου