Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Μολάων.


Τριήμερη έκθεση ζωγραφικής και κατασκευών διοργάνωσαν το προσωπικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Μολάων και οι μικροί μαθητές του.


Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 15 ,16 και 17 Ιουνίου 2012 στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων (πρώην Ξυνού) στους Μολάους.

Στην έκθεση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Μονεμβασίας κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, καθώς και δύο από τις υπαλλήλους της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ευρώτα, η κ. Αθηνά Ροζάκη και η κ. Ντία Αποστολάκου.

Οι εργαζόμενες του Κ.Δ.ΑΠ Μολάων ευχαριστούν την Κοινωφελή Επιχείρηση για την τέλεια συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα αλλά και το Δήμο Μονεμβασίας για την υποστήριξη.

Τα θέματα της εκθέσεως ήταν διάφορα και τα παιδιά χρησιμοποίησαν μεγάλη ποικιλία υλικών. Υπήρχαν ατομικά αλλά και ομαδικά έργα .Τα παιδιά επίσης μαθαίνουν πως με τα ανακυκλώσιμα υλικά μπορούν να φτιάξουν κατασκευές και μάλιστα με τα ίδια τους τα χέρια.

Κατασκευές που θα τις χρησιμοποιήσουν και ως δικό τους παιχνίδι.

Το Κ.Δ.ΑΠ απασχολεί παιδάκια από 5 – 12 ετών και μπορούν να περάσουν εκεί τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά.

Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π αποτελείται από μουσικό, γυμνάστρια, νηπιαγωγό, ζωγράφο και καθαρίστρια.

Τα αντικείμενα που μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά είναι τα εξής : • Ζωγραφική • Κατασκευές • Θεατρικό εργαστήρι • Μουσική • Γυμναστική.

Το Κ.Δ.ΑΠ λειτουργεί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς απογευματινές ώρες εκτός Σαββάτου και Κυριακής , ενώ με την λήξη της σχολικής χρονιάς το Κ.Δ.ΑΠ λειτουργεί μόνο πρωινές ώρες.

Οι Εγγραφές των παιδιών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, έχουν ήδη ξεκινήσει και η λήξη προθεσμίας είναι στις 25 Ιουλίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενες μητέρες για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στα εξής τηλέφωνα: 2732022479 και 6942416647.

 

φωτογραφίες Μιχάλης Καρούνης