Αστυνομικό Δελτίο.


Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, που είχε αποδράσει την περασμένη Δευτέρα, από τα κρατητήρια του Α.Τ. Σπάρτης

Συνελήφθησαν ακόμα τέσσερις ομοεθνείς του, οι οποίοι τον βοήθησαν στην απόδραση

Συνελήφθη, μετά από συντονισμένη ευρεία αστυνομική επιχείρηση, στις 22-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες, στο Γεράκι Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ο 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο όποιος την περασμένη Δευτέρα (18-06-2012), είχε αποδράσει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, που διεξήγαγε η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών της, αλλά και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Αρκαδίας και Μεσσηνίας, συνελήφθησαν και τέσσερις ομοεθνείς του, οι οποίοι όπως προέκυψε, ήταν συνεργοί του στην απόδραση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 40 και 30 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν την επομένη ημέρα της απόδρασης (Τρίτη, 19-06-2012) το απόγευμα, στην περιοχή «Πυρρί» Λευκοχώματος Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, καθώς επίσης στις 21-06-2012 το μεσημέρι, ένας 26χρονος και μία 27χρονη, στο Γεράκι Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.