H ετήσια εκδήλωση της Θύρας 7 Γυθείου - Μάνης.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς - ΘΥΡΑ 7 ΓΥΘΕΙΟΥ – ΜΑΝΗΣ πραγματοποίησε το Σαββάτο 9 Ιουνίου 2012 με επιτυχία την ετήσια εκδήλωση του σε κέντρο εστίασης στην παραλία του Γυθείου.
Στην εκδήλωση επίτιμοι καλεσμένοι ήταν τρείς συμπατριώτες Μανιάτες, ο θρυλικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Μίμης Στεφανάκος, ο οποίος ήταν και το κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο & δύο πρόσωπα που έχουν ενισχύσει τον σύνδεσμο : ο ποδοσφαιρικός παράγοντας (γενικός αρχηγός της ιστορικής Προοδευτικής) Νίκος Γιδάκος & ο παλαιός αθλητής σωματείων της πόλης μας Βαγγέλης Φραγκιάς.
Καλεσμένος ήταν και ο αρχηγός της ομάδας στα δύσκολα «πέτρινα χρόνια» Γιώτης Τσαλουχίδης αλλά την τελευταία στιγμή ένα ατύχημα που συνέβη στην γυναίκα του δεν του επέτρεψε να παρευρεθεί.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιώργος Παπαδημητρίου και εκλεκτοί συμπολίτες & συμπατριώτες απένειμαν στους επίτιμους καλεσμένους τιμητικές πλακέτες.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που διενήργησε ο σύνδεσμος.