Θανάσης Δαβάκης - ΕΚΛΟΓΕΣ 2012.


  

Θανάσης Δαβάκης – Δήλωση για τις Εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

 

Η 17η Ιουνίου ήταν η ευκαιρία να αποδείξει ο ελληνικός λαός την ωριμότητα και την υπευθυνότητα του. Καθόρισε με τη ψήφο του τους όρους με τους οποίους θέλει να κυβερνηθεί η Χώρα, μέσα στη τρικυμία της εσωτερικής αλλά και της διεθνούς οικονομικής κρίσης.
Όσοι πιστεύουμε στην ανάγκη της δημιουργικής παραμονής μας στην Ευρώπη, βλέπουμε τη 17η Ιουνίου, ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της γενιάς μας. Πρόκληση διόρθωσης πορείας και συνάμα ανόρθωσης της Χώρας.

"Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα παραμείνει δύναμη ευθύνης", είπε χθες το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς και όλοι εμείς αναλαμβάνουμε ευθύνες ασυνήθιστες αλλά καλοδεχούμενες γιατί αφορούν στη μοίρα της Χώρας και του Λαού μας. Πρωτοφανείς συνθήκες, πρωτοφανείς αλήθειες, πρωτοφανείς κίνδυνοι, συγκροτούν τη πρωτοφανή ευθύνη που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας.

Όχημά μας η αλήθεια, ο ρεαλισμός και η πίστη στο σκοπό μας : Να μείνει η Χώρα στην Ευρώπη και να στραφεί προς την ανάπτυξη.

Ο λαός μας επέλεξε η 17η Ιουνίου να έχει το χρώμα της ελπίδας, της αλήθειας και της διόρθωσης και όχι το χρώμα της αυτοκαταστροφής και της οριστικής επικράτησης του λαϊκισμού.

Θέλω, για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τους Λάκωνες πολίτες, τους συμπατριώτες και φίλους μου, όλους αυτούς που αγωνιζόμαστε μαζί τόσα χρόνια, για τη στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία, παραμερίζοντας τις όποιες πικρίες και προβληματισμούς τους.

Η στήριξη αυτή, μας ενίσχυσε σε τέτοιο βαθμό, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επανάκτησης της δεύτερης έδρας και γι'αυτό συγχαίρω τη κ. Πατριανάκου για την εκλογή της.

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να φέρουμε στη Λακωνία μας την ανάπτυξη που δικαιούται και στους Λάκωνες το χαμόγελο που έχει χαθεί ...