Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου - Λυκείου Νεάπολης.


 

Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου - Λυκείου Νεάπολης, το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου, μας χάρισε στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς παίζοντας τρία κωμικά δρώμενα εμπνευσμένα από παλιές ελληνικές ταινίες αλλά και σήριαλ της τηλεόρασης.

 

Το σενάριο του πρώτου δρώμενου γράφτηκε από τα παιδιά του Γυμνασίου, του δεύτερου από τον καθηγητή κ. Στιβακτά και του τρίτου από τα παιδιά του Λυκείου.

 

Κλασσικές ατάκες, νάζια, σχολικές αταξίες, κληρονόμοι και γαμπροί έπαιξαν επί σκηνής και τα παιδιά μας εξέπληξαν με το ταλέντο τους καθώς επίσης και οι καθηγητές κ. Σταυράκου και κ. Στιβακτάς σε ρόλο γκεστ-σταρ!

 

Αξιέπαινη η προσπάθεια όλων των μαθητών που δούλεψαν όλη τη σχολική χρονιά γράφοντας σενάρια, κατασκευάζοντας μόνοι τους τα σκηνικά και ξοδεύοντας τον ελεύθερο χρόνο τους με πρόβες… πρόβες… πρόβες!

 

Αξίζει να πούμε ότι οι καθηγητές που συνέβαλαν στην παράσταση η κ. Σταυράκου , ο κ. Στιβακτάς, η κ. Κολυβοδιάκου , η κ. Σταθάκη και η κ. Χαραμή δούλεψαν παρέα με τα παιδιά αφιλοκερδώς! Σημαντική η βοήθεια των Συλλόγων Γονέων που στήριξαν όσο μπορούσαν την προσπάθεια της ομάδας.

 

Αναμένουμε λοιπόν την επομένη δουλειά των παιδιών με μεγάλη χαρά.