Δήμος Σκάλας


 

Στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης και των ενεργειών της για την ανάδειξη του πνεύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας ,  η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Σκάλας συμμετείχε ενεργά στην 8η κατά σειρά λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών που διοργάνωσε και                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       φέτος η ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών).

 

   Να σημειωθεί ότι τη λαμπαδηδρομία  πλαισίωσε και φέτος μια πλούσια σε δραστηριότητες εβδομάδα, μια εβδομάδα πολιτισμού, αφιερωμένη στον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη.

  Ειδικότερα, η αυλαία των εκδηλώσεων άνοιξε την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ., όπου  πραγματοποιήθηκε ένα ευχάριστο μουσικό ταξίδι, μια <<διαδρομή>> από το ρεμπέτικο στο έντεχνο, με το σχήμα <<ΝΕΦΕΛΕΣ>>.

  Ακολούθως, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ.,  τα συγκροτήματα THE GOATS και ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ.

  Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείψει, ωστόσο, η δημοτική Φιλαρμονική και η  ορχήστρα νέων του Ωδείου Τέχνης και Πολιτισμού. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ, η μπάντα του δήμου και η ορχήστρα του Ωδείου, πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή συναυλία.

  Η εβδομάδα πολιτισμού ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, με την περίφημη λαμπαδηδρομία να κλέβει για άλλη μια χρονιά την παράσταση.

 

 Η βραδιά  ολοκληρώθηκε με μια συναυλία από το Γιάννη Κότσιρα.

  Τονίζεται ότι, <<οικοδέσποινα>> όλων των εκδηλώσεων ήταν η Πλατεία Πηγών, καθώς και ότι, η είσοδος ήταν ελεύθερη.

 

 

 

 

 

To Aρθρο αυτό αναγνώστηκε 2868 φορές   (Εως 17/9/2010, 4:00 μμ. Powered by web1counter , Urchin Software and Google Analytics).