Επικαιρότητα - 16/4/2024


Επιτυχημένη η συμμετοχή του Δήμου Ευρώτα στην Peloponnisos Expo 2024. Ο Δήμος Ευρώτα έδωσε το παρών με ένα εντυπωσιακό περίπτερο.

Με τη συμμετοχή μας στην τουριστική Έκθεση της Πελοποννήσου, η οποία λειτούργησε από τις 10 έως τις 14 Απριλίου 2024 στην Τρίπολη, αναδείξαμε την τοπική μας παραγωγή με έμφαση στα εσπεριδοειδή, τις ελιές, το λάδι, το κρασί, το μέλι καθώς και παράγωγά τους αλλά και χειροποίητα ζυμαρικά του τόπου μας!

Ο Δήμος Ευρώτα είναι πλούσιος και αγροτικός Δήμος που δραστηριοποιείται σε μεγάλο φάσμα του πρωτογενή τομέα.Φυσικά ειδική θέση θα έχουν πάντα τα υφαντά του Γερακίου που κοσμούσαν το περίπτερο και προσέλκυαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.Επίσης προωθούμε τον Δήμο Ευρώτα ως τουριστικό προορισμό με στόχο να αναδείξουμε τα ιστορικά μας μνημεία, αλλά και να καταφέρουμε να προσελκύσουμε επισκέπτες με έμφαση στον αγροτουρισμό, τον θρησκευτικό τουρισμό και άλλους εναλλακτικούς τρόπους τουρισμού.Αποβλέπουμε στο να αναδείξουμε τον Δήμο μας σε τουριστικό προορισμό που διασφαλίζει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία μέσω της ανάδειξης των τοπίων και των τοπικών προϊόντων μας!

ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ

========