Αστυνομικό Δελτίο.


Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην πόλη της Σπάρτης κατά την διεξαγωγή του 18ου Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

 

Με αφορμή την διεξαγωγή του 18ου Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας και για την διευκόλυνση τέλεσης αυτού, η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, την 17 Μαΐου 2012, θα πραγματοποιήσει ρυθμίσεις της κυκλοφορίας στην πόλη της Σπάρτης.

Την 17 Μαΐου 2012 και κατά τις ώρες, από την 11:00΄μέχρι την 14:00΄, θα απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός οχήματος στις κατωτέρω οδούς:

Ηρακλειδών, από τη διασταύρωση αυτής με την οδό  Γκορτσολόγου μέχρι και την διασταύρωση με την οδό Κωνσταντίνου  Παλαιολόγου.

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Θερμοπυλών μέχρι και την συμβολή με την οδό Τριακοσίων.

Τριακοσίων, από τη συμβολή αυτής με την οδό Αθ. Σακέτα, μέχρι  και την διασταύρωση με την οδό Αγ. Νίκωνος. 

Από την απαγόρευση θα εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Επιπλέον, την 17 Μαΐου 2012 και κατά τις ώρες, από την 07:00΄μέχρι την 14:00΄, θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση παντός οχήματος στις εξής οδούς:     

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, από την  διασταύρωση αυτής με την οδό Λυκούργου, μέχρι και με την οδό Θερμοπυλών, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Νότο προς Βορρά.

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, από την διασταύρωση της με την οδό Θερμοπυλών μέχρι και την συμβολή της, με την οδό Τριακοσίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας αυτής.   

Λυκούργου, από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Αγ. Νίκωνος,  μέχρι και την διασταύρωση της με την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου,  στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ανατολή προς Δύση.

Τριακοσίων, από τη συμβολή αυτής με την οδό Αθ. Σακέτα, μέχρι και την διασταύρωση της, με την οδό Αγ. Νίκωνος.     

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης.