Επικαιρότητα - 4/11/2023


Συνελήφθη 42χρονη για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων στη Λακωνία


Συνελήφθη, στις 3.11.2023 στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 42χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, περί εμπορικών σημάτων, αθέμιτου ανταγωνισμού και ρύθμιση της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων για προμήθεια και πώληση απομιμητικών προϊόντων από την 42χρονη, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία της όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 121 είδη (τσάντες, πορτοφόλια κ.ά.), τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν προϊόντα απομίμησης, παραποίησης και αντιγραφής γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστών εταιρειών.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 κινητό τηλέφωνο, 1 ταμειακή μηχανή καθώς και διάφορα αποδεικτικά έγγραφα ταχυμεταφοράς των προϊόντων. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

======