ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 - ΛΑΚΩΝΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του δίνει εντολή να ξημερώσει μια καινούργια μέρα στην πατρίδα μας, χωρίς μνημόνια βάρβαρων μέτρων, αλλά με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη σε έναν ούτως ή άλλως δύσκολο δρόμο προς την έξοδο από την κρίση.

 

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του δίνει εντολή να πορευτούμε με στόχο τη δημοκρατική και πολιτισμική αναγέννηση της πατρίδας μας, με στόχο μια νέα Ελλάδα της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης, της αξιοπρέπειας.

 

Τα κόμματα που υπέγραψαν τα μνημόνια ερήμην του ελληνικού λαού αποτελούν πλέον μειοψηφία στον ελληνικό λαό. Οι υπογραφές τους απονομιμοποιήθηκαν από τη λαϊκή ετυμηγορία. Όσο κι αν μιλούν για εθνική σωτηρία, ο λαός μας πλέον κατανοεί και το απέδειξε στις κάλπες ότι  η εθνική σωτηρία δεν περνάει μέσα από τα μνημόνια.

 

Η πρότασή μας συνάντησε ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση που καταγράφεται και στα εκλογικά αποτελέσματα.

 

ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,

 

Μια κυβέρνηση που το πρώτο πράγμα που θα πράξει θα είναι η καταγγελία του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης

 

Τα εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει γίνει το πρώτο βήμα για να ανοίξει η ιστορική δυνατότητα για τον σχηματισμό μια τέτοιας κυβέρνησης.

 

Στέλνουν ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥΣ.

 

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 

Ιδιαίτερα Ευχαριστούμε τον περήφανο Δημοκρατικό Λακωνικό Λαό που με την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην τρίτη θέση στο Νομό μας, απέτρεψε την είσοδο στην Ελληνική Βουλή νεοναζί βουλευτή.

 

Θα θέλαμε επιπλέον να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας που για πρώτη φορά βρέθηκαν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ. Τους διαβεβαιώνουμε ότι ξεκινάμε μαζί ένα ταξίδι που θα είναι νικηφόρο για τον ελληνικό λαό, μια μακρά πορεία για την αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας, Δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης, μια νικηφόρα πορεία δικαίωσης.

 

ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ