Επικαιρότητα - 24/8/2023


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός στην Λακωνία

Στην Λακωνία περιόδευσε, την Πέμπτη 24 Αύγουστου 2023, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του, ο Δημήτρης Πτωχός επισκέφτηκε κατά σειρά : Αφυσσού, Σκούρα, Κεφαλά, Γκοριτσά, Αγίους Αναργύρους, Γεράκι και Βρονταμά (η φωτογραφία από την πλατεία στο Γεράκι).

Σε κάθε σταθμό της περιοδείας του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου είχε συναντήσεις με πολίτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής και την παρουσίαση των προτάσεων της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε: «Βρισκόμαστε πάλι στη Λακωνία, αυτή τη στιγμή είμαστε στο πανέμορφο Γεράκι. Συναντήσαμε πολλούς παραγωγούς, εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα. Συζητήσαμε, ακούσαμε και συνθέσαμε απόψεις μαζί τους. Όπως γνωρίζετε ο πρωτογενής τομέας για μας αποτελεί βασική προτεραιότητα στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε γίνει η Πελοπόννησος μία περιφέρεια πρότυπο σε όλους τους τομείς. Και σε αυτή την πορεία, όπως έχουμε ξαναπει, σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας».

=========