Επικαιρότητα - 17/6/2023


Η Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Γύθειο και Σπάρτη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας επισκέφθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 το Γύθειο και τη Σπάρτη, όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

α). Το μεσημέρι του Σαββάτου πρώτα στο Γύθειο ...

και ... επίσκεψη στην Π.Υ Γυθείου

Ο χαιρετισμός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γύθειο

"Κύριε Περιφερειάρχα, φίλες και φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτή την εντυπωσιακή υποδοχή. Έφυγα από την Αθήνα με συννεφιά και έφτασα στη Μάνη με λιακάδα. Ηλιόλουστη θα είναι και η 25η Ιουνίου για την πατρίδα μας. Θα ξημερώσει μια νέα μέρα, θα επαναβεβαιώσουμε την ισχυρή εντολή την οποία λάβαμε την 21η Μαΐου. Θα δεσμευτούμε αυτή την εβδομάδα που απομένει μέχρι τις εκλογές της άλλης Κυριακής να βάλουμε τον πήχη των προσδοκιών μας ακόμα πιο ψηλά και να τον ξεπεράσουμε ...".

Δείτε στο video που ακολουθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον χαιρετισμό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Γύθειο


β). και στην συνέχεια στην Σπάρτη ...

O χαιρετισμός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σπάρτη

"Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, την ανταποδίδω. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστώ που για ακόμη μια φορά αποδείξατε ότι η Λακωνία είναι το μεγάλο κάστρο της παράταξής μας, της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί εδώ κατοικούν οι πραγματικοί Σπαρτιάτες. Και ξέρετε, εξάλλου, ότι οι δεσμοί Κρήτης και Λακωνίας είναι τόσο ισχυροί, γι’ αυτό και πάντα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε εδώ στα μέρη σας τόσους καλούς φίλους. Πραγματικά, φίλες και φίλοι, δεν περίμενα στη Σπάρτη μια τόσο μαζική υποδοχή. Ε, γιατί ξεπεράσατε και τις δικές μου προσδοκίες. Αλλά αφού με προκαλείτε, θα σας ζητήσω να βάλουμε μαζί όλες και όλοι ένα στοίχημα: το ποσοστό μας στη Λακωνία, αλλά - προσέξτε - και στην Σπάρτη, θα γράφει «5» μπροστά μετά τις εκλογές της επόμενης Κυριακής ...".

Δείτε στο video που ακολουθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον χαιρετισμό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Σπάρτη


==========