Επικαιρότητα - 10/5/2023


Ο Μιχάλης Βακαλόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης

Συνδημότισσες και συνδημότες, Φίλες και φίλοι,

με την πεποίθηση ότι η Σπάρτη και τα Δημοτικά μας Διαμερίσματα πρέπει επιτέλους να αλλάξουν σελίδα και να προχωρήσουν σε ένα μέλλον αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας, ανακοινώνω την προσπάθεια για μια νέα Δημοτική Αρχή θέτοντας στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Σπάρτης.

Για μια Σπάρτη που δεν θα μας πληγώνει αλλά θα μας κάνει υπερήφανους. Για τα χωριά μας που δεν θα αισθάνονται "φτωχοί συγγενείς" αλλά ισότιμα μέλη και ενεργά κομμάτια της κοινωνικής ζωής του Καλλικρατικού Δήμου μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή δεν υποσχόμαστε θαύματα, ούτε υπάρχουν "μαγικά ραβδιά". Υπάρχει όμως η εμπειρία, η ανιδιοτελής διάθεση για προσφορά, η απεριόριστη αγάπη και η ανησυχία για τον τόπο μας, αλλά και η κοινή παραδοχή ότι το γενικότερο κοινωνικό καλό υπερισχύει του "εγώ" μας και των προσωπικών μας συμφερόντων. Οι καιροί απαιτούν σύνθεση και δημιουργία και όχι αφορισμούς και διχόνοια ... και όχι μόνο δεν περισσεύει καμιά και κανένας αλλά προσκαλούμε κάθε πολίτη που μπορεί να ασπαστεί το όραμα μας να αποτελέσει ενεργό μέλος της προσπάθειας αυτής.

Φίλες και φίλοι σας καλώ να συνδιαμορφώσουμε βήμα προς βήμα το μέλλον της Σπάρτης και των χωριών μας, βάζοντας έτσι την παρακαταθήκη για έναν Δήμο Σπάρτης με ανάπτυξη και ευημερία, αντάξιο της βαριάς ιστορικής κληρονομιάς του.

Μιχάλης Βακαλόπουλος
Φαρμακοποιός, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σπάρτης

========