Επικαιρότητα - 25/4/2023


Αστυνομικό δελτίο : Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (24.4.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) & Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας και του Επιτελείου της Δ.Α. Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 21 ετών, αντίστοιχα, γιατί μαζί με ακόμη έναν 21χρονο ημεδαπό και άλλους δύο άγνωστους συνεργούς τους, αφαίρεσαν από αλλοδαπούς, -2- τσάντες που περιείχαν χρήματα, είδη ένδυσης καθώς και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (24.4.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με 40χρονο ημεδαπό, διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρυσαφικά. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ανωτέρω δράστες την 6.4.2023 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας, είχαν διαπράξει ακόμη μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, μια (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος αλλοδαπού, που έγινε την 22.4.2023 στη Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -3- ημεδαπών, 20χρονου και δύο 21χρονων, για κλοπή

==========