Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπαρτιατών.


Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Σπάρτη φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης

Άρτια η οργάνωση από το Δήμο Σπάρτης και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπαρτιατών

    Οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά στην πόλη της Σπάρτης το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης.

Στην αθλητική διοργάνωση έλαβαν μέρος μικροί αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες βάρους.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 το πρωί ξεκίνησαν οι προκριματικοί αγώνες και το απόγευμα της ίδιας ημέρας διεξήχθησαν οι τελικοί αγώνες.

Η εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων φίλων του δημοφιλούς αθλήματος.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Σπάρτης, του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπαρτιατών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης και του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης.

Το παρόν έδωσαν ο Ολυμπιονίκης κ. Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο Ολυμπιονίκης και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης κ. Κώστας Θάνος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Κολιτσόπουλος, ο πρώην Υπουργός κ. Γιάννης Βαρβιτσιώτης, οι βουλευτές Λακωνίας κ.κ Γρηγόρης Αποστολάκος και Λεωνίδας Γρηγοράκος,  ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπαρτιατών κ. Λεωνίδας Καράντζαλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ορφανός, ο Αντιδήμαρχος κ. Στράτης Βέργαδος και ο πρόεδρος του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Γιάννης Παυλάκος.

Στους αγώνες τιμήθηκαν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σπαρτιάτης Χρήστος Μασούρας, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Βούλα Ζυγούρη και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αλέξης Κολιτσόπουλος.

Δείτε στο VIDEO στιγμιότυπα απο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων

=======================

Δείτε στο VIDEO τις αποκλειστικές δηλώσεις στα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr του Δημάρχου Σπάρτης κ. Σταύρου Αργειτάκου και του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπαρτιατών κ. Λεωνίδα Καράντζαλη