ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2012.


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ " ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2012 "

 

Σας γνωρίζουμε, ότι ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπαρτιατών, προκηρύσσει Αγώνα Δρόμου με τίτλο " ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2012 ".

 

    Ο φετινός "ΓΥΡΟΣ  ΤΗΣ  ΣΠΑΡΤΗΣ", έχει ως μήνυμα: " ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ "

           Ο Αγώνας θα διεξαχθεί μέσω των Οδών Λυκούργου (Κεντρική Πλατεία), Ορθίας Αρτέμιδος – Τριακοσίων – Λεωνίδου και Τερματισμό την οδό Λυκούργου (Κεντρική Πλατεία).

          Ο " ΓΥΡΟΣ  ΤΗΣ  ΣΠΑΡΤΗΣ"  είναι ο πλέον μαζικός και ιστορικός αθλητικός θεσμός της πόλης της Σπάρτης. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της ιστορίας της πόλης, βρίσκεται από το 1995, στις καρδιές όλων αυτών που αγαπούν τον Αθλητισμό και τη Ζωή.

              Κάθε χρόνο, την ημέρα της διεξαγωγής του δρομείς  γεμίζουν τους δρόμους και τρέχουν για την χαρά της συμμετοχής και την ευχαρίστηση που μόνο η άθληση μπορεί να προσφέρει.

              Ο  Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπαρτιατών πιστός στο ραντεβού με τον Αθλητισμό και την Συμμετοχή είναι για μία ακόμα φορά έτοιμος να οργανώσει και να πραγματοποιήσει τον "ΓΥΡΟ  ΤΗΣ  ΣΠΑΡΤΗΣ 2012".

Τα  καρτελάκια συμμετοχής οι συμμετέχοντες μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού, στην οδό των 118, αρ. 55α καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 09:00 έως 13:00.

        Καρτελάκια συμμετοχής θα δίνονται και την ημέρα του αγώνα, ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, μία ώρα νωρίτερα στην Κεντρική Πλατεία, από την Γραμματεία όπου θα παραλάβουν το T- SHIRT και το καπελάκι.

               Επίσης, ο Αθλητικός Οργανισμός σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση , διοργανώνουν ‘Εκθεση Ζωγραφικής για μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών και των Γυμνασίων του Δήμου Σπάρτης, με θέμα το μήνυμα του  φετινού Γύρου της Σπάρτης: "ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ".

 Καιρού επιτρέποντος τα έργα θα εκτεθούν δημόσια στην Κεντρική Πλατεία , ή σε άλλη περίπτωση σε χώρο που θα ενημερώσουμε εγκαίρως. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα παρουσιαστούν και άλλα δρώμενα στην Κεντρική Πλατεία.

               Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Οργανισμού ευχαριστούν θερμά όλους τους Χορηγούς, για την τόσο πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή τους και την συμπαράσταση στο έργο μας για το καλό του τόπου και της Νεολαίας μας και την επιτυχία του "ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2012".

       Ο  Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπαρτιατών καλεί όλους τους δημότες του Δήμου Σπάρτης όλων των ηλικιών, να δείξουν τι σημαίνει "Αθλητισμός" στην πιο αγνή του μορφή, χωρίς τον φόβο της ήττας, χωρίς άλλο έπαθλο πέρα από την γλυκιά κούραση της προσπάθειας και τη χαρά της συμμετοχής.   

 

Με Εξαιρετική Τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΗΣ