Πιο δημοφιλή άρθρα - Δευτέρα 19/3/2012 έως Παρασκευή 23/3/2012


Δείτε τα 10 πιο Δημοφιλή άρθρα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

(τα 10 πιο “διαβασμένα” άρθρα από τους αναγνώστες μας)

για την εβδομάδα από Δευτέρα 19/3/2012 έως και Παρασκευή 23/3/2012.


1. H ημερίδα " 1ο Φεστιβάλ Αγάπης" Παρουσίαση Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Μονεμβασίας.

Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 στα Παπαδιάνικα το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης - Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας διοργάνωσε την ημερίδα "1ο Φεστιβάλ Αγάπης" - Παρουσίαση Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Μονεμβασίας.

 

2. Συνεχίζεται η διανομή της πατάτας στη Σπάρτη. Νέες παραγγελίες με πρωτοβουλία του Δήμου Σπάρτης.

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των πολιτών ξεπερνά κάθε προσδοκία, ενώ όλοι χαρακτηρίζουν αξιέπαινη την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Σπάρτης για διάθεση αγροτικών προϊόντων απ’ ευθείας στους καταναλωτές.

 

3. Η εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε της Ν.Δ στη Σπάρτη.

Στις 18/3/2012 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε διευρυμένη ΝΟ.Δ.Ε στη Σπάρτη, προκειμένου να γνωστοποιηθούν στη βάση του Κόμματος Οργανωτικά και άλλα θέματα εν όψη Εκλογών. Ομιλητής ήταν ο Τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης, Δικαιοσύνης και βουλευτής Ν. Ηλείας κ. Κων/νος Τζαβάρας.

 

4. Ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Ηλία Ματθαίου.

Ο Δήμος Σπάρτης, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας συνδιοργάνωσαν αγώνα μεταξύ των Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών Φάριδος και του Πανελληνίου Συλλόγου Αθλουμένων Εργαζομένων-ΜΜΕ στη μνήμη του Ηλία Ματθαίου.

 

5. Δραστήρια η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Μονεμβασίας.

Συνεχίζοντας τις ενέργειές της για την ανάδειξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Μονεμβασίας διοργάνωσε μεγάλη δημοσιογραφική αποστολή το τριήμερο 16-18 Μαρτίου 2012.

 

6. Ως «Μακεδονική» αναφέρεται η γλώσσα των Σκοπίων στο επίσημο site του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Την άμεση αντίδραση του Λάκωνα βουλευτή Θανάση Δαβάκη, προκάλεσε το γεγονός ότι στον επίσημο δικτυακό τόπο του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, η γλώσσα των Σκοπίων αναφέρεται ως «Μακεδονική».

 

7. Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου στη Μάνη.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος της εξέγερσης των Μανιατών εναντίον των Τούρκων και η έναρξη του αγώνα του 1821, όπου οι Μανιάτες διατράνωσαν την πίστη τους στα ιδανικά και στις παρακαταθήκες του Ελληνισμού.

 

8. Εκδήλωση προς τιμήν των Μανιατών της Σαρδηνίας και Κορσικής.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση που διοργάνωσαν στο ΕΒΕΠ, στις 19/3/2012, η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης, Η Απανταχού Ένωση Μανιατών «Η Μάνη» με την στήριξη του  Δήμου Πειραιά, προς τιμήν των Μανιατών της Σαρδηνίας και της Κορσικής.

 

9. Σε επίσχεση εργασίας νοσηλευτές και ιατροί του Γ.Ν Σπάρτης.

Η Ένωση Γιατρών Ε.Σ.Υ Νομού Λακωνίας, το Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και ο Σύλλογος Νοσηλευτών ΕΣΥ Νομού Λακωνίας εξέδωσαν δελτία τύπου σχετικά με την επίσχεση εργασίας στην οποία προχωρούν απο 22/3/2012.

 

10. Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Λακωνίας : Aποτελέσματα εκλογών της 18ης Μαρτίου 2012 για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ανακοινώνονται από την εφορευτική επιτροπή Λακωνίας τα τελικά συνολικά επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαρτίου 2012 για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.


 


=================

Στατιστικά επισκεψιμότητας

ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

Τα στατιστικά επισκεψιμότητας των άρθρων της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ.gr καταγράφονται από τα παρακάτω λογισμικά καταγραφής στατιστικών για WEB sites:

µ