Επικαιρότητα - 15/5/2022


12ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το 12ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας (Ι.Ε.ΜΕΣ) και Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Μεσσηνίας - Ν.Μ Καλαμάτας κ. Κων/νος Σκρεπέτης : "οι εργασίες του Συνεδρίου θα περιλαμβάνουν κλινικά Φροντιστήρια, Διαλέξεις, Στρογγυλά Τραπέζια, Ελεύθερες Ανακοινώνεις αλλά και παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών όπου και θα συζητηθούν επιλεγμένα επίκαιρα θέματα που ενδιαφέρουν τον γιατρό και τον νοσηλευτή της πρώτης γραμμής".

Κων/νος Σκρεπέτης : "Σας περιμένουμε όλους!"

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Οργανωτική & Επιστημονική Επιτροπή του 12ου Συνεδρίου Υγείας Μεσσηνίας, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε  στις εργασίες των Ιατρών της Μεσσηνίας και όλων των ιατρών και νοσηλευτών που ενδιαφέρονται για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε θέματα υγείας. Το «Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας» διοργανώνεται για 12η χρονιά από την Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας και απευθύνεται σε όλους τους EY, διότι η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή έχουν συμπεριλάβει στο πρόγραμμα τους, θέματα υγείας της καθημερινής πραγματικότητας. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 27 & 28 Μαΐου 2022 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις εργασίες του, οι οποίες περιλαμβάνουν κλινικά Φροντιστήρια, Διαλέξεις, Στρογγυλά Τραπέζια, Ελεύθερες Ανακοινώνεις και παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών. Εκλεκτοί συνάδελφοι θα συζητήσουν μαζί σας επιλεγμένα επίκαιρα θέματα που ενδιαφέρουν τον γιατρό και τον νοσηλευτή της πρώτης γραμμής.

Σας περιμένουμε όλους!

Ο Πρόεδρος της  Ι.Ε.ΜΕΣ.

ΣΚΡΕΠΕΤΗΣ ΜΕΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν.Μεσσηνίας. - Ν.Μ.Καλαμάτας

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου

θα βρείτε ΕΔΩ ..... >>>>> https://congressworld.gr/event/12o-sunedrio-ugeias-messinias/

ΓΙΑ ΤΗΝ ON LINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ (για εγγραφή)

======