Ο Αποκριάτικος Χορός του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης.


 Ο Αποκριάτικος Χορός του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης


Συμπληρώνοντας 30 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα Αποκριάτικα δρώμενα της πόλης, πιστός στην παράδοση του αστείρευτου κεφιού και της γνήσιας διασκέδασης, ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης διοργάνωσε και φέτος τον Αποκριάτικο Χορό του, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στις 26/2/2012.

Οι παλιοί αλλά και νέοι φίλοι του που παρευρέθηκαν απόλαυσαν, όπως κάθε χρόνο, ένα μενού γευστικότατο, συνοδευόμενο από εξαιρετικό κρασί και σερβιρισμένο με άφθονο κέφι. Και όλα αυτά μέσα σε μια πρωτότυπη διακόσμηση.

Ο ελληνικός κινηματογράφος υπήρξε το μουσικό επίκεντρο της βραδιάς, μέσα από επιλεγμένα τραγούδια που η Μικτή Χορωδία ερμήνευσε αλλά και από μικρά θεατρικά, που τα μέλη του Μ.Ο.Σ. παρουσίασαν με ιδιαίτερο χιούμορ, στη διάρκεια της βραδιάς.

Την χορωδία διηύθυνε ο Νίκος Καριώτης, με τη Μαρία Βελμάχου να συνοδεύει στο πιάνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λακωνίας κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Γιώργος Πουλοκέφαλος και ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους χορηγούς και τους επιχειρηματίες της πόλης, για την συνεχή υποστήριξη που 30 χρόνια παρέχουν, με την ευγενική προσφορά δώρων, για την διοργάνωση της λαχειοφόρου αγοράς

Τέλος, ευχαριστεί θερμά τους καλεσμένους της βραδιάς, οι οποίοι με την έμπρακτη συμπαράστασή τους ενδυναμώνουν και στηρίζουν το έργο του Μ.Ο.Σ.