Οι Απόκριες στο Παρόρι του Δήμου Σπάρτης.


Αποκριά 2012 στο Παρόρι


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26/2/2012 στην πλατεία του Κεράμου, η παραδοσιακή Αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Παρόρι 2011» και το Τοπικό Συμβούλιο Παρορίου.

 Οι κάτοικοι του Παρορίου  και οι πολυπληθείς επισκέπτες χόρεψαν γύρω από τη φωτιά και απόλαυσαν το βαρελίσιο κρασί και τα καλοψημένα σουβλάκια που προσέφερε δωρεάν σε όλους ο Σύλλογος, ενώ τα αερόστατα διαδέχονταν στον ουρανό το ένα το άλλο.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν τις δικές τους Αποκριάτικες μάσκες και χάρηκαν ιδιαίτερα με το γαϊτανάκι και τα θεατρικά παιχνίδια που είχαν σχεδιάσει τα μέλη του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Σκρεπέτης, ο τ. Δήμαρχος Μυστρά και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Αποστολάκος καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυστρά κ.Χρήστος Μπουγάδης μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Περγαντής και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Περικλής Σταυράκος ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στήριξαν και φέτος την εκδήλωση και ευχήθηκαν σε όλους Καλή Σαρακοστή.

Τέλος, ιδιαίτερα θερμές ήταν οι ευχαριστίες προς τους δωροθέτες και τους χορηγούς, η συμβολή των οποίων ήταν σημαντική στην επιτυχία της εκδήλωσης.

 

Φωτογραφίες: Πολιτιστικός Σύλλογος «Παρόρι 2011»