Επικαιρότητα - 2/2/2022


Κατανομή 11 νέων θέσεων στις τακτικές μεταθέσεις για το 2022 στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας

Θετικό πρώτο βήμα για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο νομό Λακωνίας είναι η κατανομή 11 νέων θέσεων στις τακτικές μεταθέσεις για το 2022 στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.

Ένα αίτημα το οποίο αποτελούσε κοινός τόπος όλων των πολιτών και των πολιτικών της Λακωνίας, καθώς η ανάπτυξη παραβατικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές δημιουργεί πρόβλημα στην κοινωνία.

Νεοκλής Κρητικός : Θετικό νέο για την αστυνόμευση και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας των Λακώνων

Ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Κρητικός από την μεριά του επισημαίνει: «Αποτελεί ευχάριστη είδηση η κατανομή περισσοτέρων θέσεων για την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας και μέλημά μας στη συνέχεια είναι η πλήρωση των θέσεων αυτών με νέους αστυνομικούς. Είναι επίσης θετικό, ότι και η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο συντοπίτης μας κ. Θεοδωρικάκος, και ο Αρχηγός τη Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκης, άκουσαν το αίτημά μας για ενίσχυση της δύναμης στη Λακωνία και το πραγματοποίησαν, δίνοντας ικανό αριθμό θέσεων, ειδικά αν συγκρίνει κανείς με άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις στην Επικράτεια με παρόμοια πληθυσμιακά δεδομένα. Οι 11 αυτές θέσεις θα καλύψουν μέρος των κενών οργανικών θέσεων και θα βοηθήσουν σημαντικά το έργο της Αστυνομικής διεύθυνσης».

=======