Επικαιρότητα - 5/10/2021


Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε ο τρίτος αγωνιστικός δόλιχος δρόμος 50 σταδίων «Ισσωρία Άρτεμις» μεταξύ Σκουταρίου και Κότρωνα στη Μάνη

O τρίτος αγωνιστικός δόλιχος δρόμος 50 σταδίων «Ισσωρία Άρτεμις» ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 μεταξύ Σκουταρίου και Κότρωνα στη Μάνη με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Μια συνδιοργάνωση των Ομοίων της Μάνης, του Μεταπτυχιακού προγράμματος «ΜΟΡΙΑΚΗ & ΕΦAΡΜΟΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ» του Εργαστηρίου Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική και του Δήμου Ανατολικής Μάνης.
 
    Πρώτος νικητής του αγώνα και της κατηγορίας των ανδρών, ο Θεόδωρος Αναγνώστου του ΑΣΛ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με χρόνο 34.37 και ρεκόρ διαδρομής το οποίο κατείχε η Στεφανία Λεοντιάδου από το 2019 με 35:22. Νικήτρια στην κατηγορία των γυναικών και δεύτερη στη γενική κατάταξη η Στεφανία Λεοντιάδου του ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με χρόνο 37:12.

Οι διοργανωτές εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους και εκείνες που συμμετείχαν και υποστήριξαν τον αγώνα. Και συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, στους μικρούς και μεγάλους εθελοντές, στην ομάδα Διάσωσης Λακωνίας, στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και ιδιαίτερα στο Διευθυντή κ. Ανάργυρο Μαριόλη, στον Μητροπολίτη Μάνης κκ. Χρυσόστομο που εκπροσωπήθηκε από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πρεσβύτερο Κωνσταντίνο Παντελεάκο, στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου κ. Γιώργο Βασιλάκο, στην Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας κ. Ελένη Μπερτσάτου, που συνόδευσε το σύλλογο σε ημερήσια εκδρομή και έτρεξε, σε όλους τους δρομικούς συλλόγους που εκπροσωπήθηκαν δυναμικά στον αγώνα, στον κ. Στέλιο Γραφάκο, Παιδίατρο - Αιματολόγο, Αναπληρωτή Καθηγητή ΕΚΠΑ και Επιστημονικό Διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που βρέθηκε εκεί και διέδωσε τα μηνύματα του Συλλόγου «Δώσε Ζωή», «Δώσε Ελπίδα», «Γίνε εθελοντής δωρητής μυελού των Οστών» προσθέτοντας αρκετούς από τους συμμετέχοντες στη λίστα των εθελοντών δοτών.

=======