ΝΟ.Δ.Ε Νομού Λακωνίας


Ευρεία σύσκεψη της ΝΟΔΕ Λακωνίας πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη την Δευτέρα 9/1/2012 παρουσία πλήθους θεσμικών φορέων της Λακωνίας με θέμα την κατάθεση - ανταλλαγή απόψεων για το σχεδιασμό του προγράμματος με τα έργα που αφορούν την Λακωνία.

 

Παρόντες στην σύσκεψη ήταν: Ο Υπεύθυνος Προγράμματος Περιφέρειας και Πρόεδρος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής  Λιαργκόβας Παναγιώτης, οι βουλευτές  Αποστολάκος Γρ. , Δαβάκης Αθ. , τ. βουλευτής Πατριαννάκου Φεφρ., Ο Δήμαρχος  Σπάρτης  Αργειτάκος Στ. , η Αντ/χος Αν. Μάνης Λυροφώνη Γ. οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Φαρλέκας Παν., Στέρπη Γιωτ.  , ο Πρόεδρος της Έν. Αγροτικών Συνεταιρισμών Προκοβάκης Ν. , ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Γεωργανές Παν. ο Πρόεδρος του εργατικού κέντρου Μηνακάκης Νικ. , ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ Λακωνίας Καλαμπαλίκης Χρ. ,. ,ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Λακωνίας Βερούτης Θ. , ο εκπρόσωπος των δασκάλων Μιχαλάκος Δ., ο εκπρόσωπος του φαρμακευτικού συλλόγου Σοφός Γ. , εκπρόσωποι της Νεολαίας Ζήσης Σ. , Γιάννες Μ. ,  ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λακωνίας Ηλιόπουλος Χρ. οι υπεύθυνοι προγράμματος της ΝΟΔΕ, Σταθάκος Νικ. , Διαμαντάκος Κυρ., η υπεύθυνη συνδικαλιστικού Παπαστάθη Ευγ. καθώς και όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ, αρκετοί φορείς συμμετείχαν με την κατάθεση υπομνημάτων –επιστολών.

Η ανασυγκρότηση της Λακωνίας μέσα από ένα προγραμματισμό έργων, εφικτό, πλήρως κοστολογημένο, στηριγμένο πάνω σε μια σαφή ανάλυση των δυνατών και αδυνάτων σημείων, με σαφή ιεράρχηση, αποτελεί την  στόχευση της όλης προσπάθειας που θα συνεχιστεί για την Λακωνία που όλοι αγαπάμε.

Η συμμετοχή στις διαδικασίες εκπροσώπων όλων των θεσμικών φορέων με ειδική επιστημονική κατάρτιση και ενασχόληση μας δίνει το δικαίωμα ακόμα και τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας να ευελπιστούμε για την ουσία της αναπτυξιακής πορείας του νομού μας που ως βασικό άξονα έχει την σύνθεση των όλων των απόψεων που ένα μεγάλο κόμμα σαν την Νέα Δημοκρατία πρέπει να κάνει πράξη.

Όλοι μαζί χαράσσουμε μια νέα πορεία, μια νέα προοπτική για την Νέα Δημοκρατία σε επίπεδο Νομού, ο αγώνας μας θα είναι διαρκής, άοκνος θα αφουγκραζόμαστε τον παλμό της Λακωνίας, του Λάκωνα, αγωνιζόμενοι για  παρεμβάσεις  σε θεσμικό επίπεδο για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που  αφορούν τον τόπο.