Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου.


    O Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Μέσα σε εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα και σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου έκοψε την 7η  Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 6 Ιανουαρίου 2012 (Ημέρα των Θεοφανείων).Μετά την ευλογία της πίτας από τον Αιδεσιμότατο, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Μπαλαμπάνος ,ο οποίος μαζί με τις ευχές του για την νέα χρονιά αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα του Συλλόγου κατά το έτος 2011 και τόνισε ιδιαίτερα ότι με συλλογική προσπάθεια και ομοψυχία θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσέφερε σε όλες τις οικογένειες που παρευρέθησαν από ένα αναμνηστικό δώρο, όπως επίσης κέρασε τα αναψυκτικά και τους καφέδες σε όλους τους παριστάμενους και για το τέλος είχε φροντίσει να έρθει ο Άγιος Βασίλης με τους βοηθούς του και να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδάκια.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Το VIDEO με το χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου κ. Χρήστου Μπαλαμπάνου μας έστειλε αναγνώστρια μας την οποία και ευχαριστούμε.