Χριστουγεννιάτικη γιορτή - ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ


Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων το απόγευμα της 20ης Δεκεμβρίου 2011 στους Μολάους. 

Επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο, οι εργαζόμενοι οργάνωσαν μαζί με τα μικρά αγγελούδια μια υπέροχη γιορτή, περνώντας σε όλους εμάς το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα για αυτές τις άγιες μέρες.


Πανέμορφα προσωπάκια, τεράστια χαμόγελα, αθώες ψυχούλες, ομόρφυναν το απόγευμά μας υπενθυμίζοντάς μας πως το να είσαι διαφορετικός, είναι δικαίωμα...Αυτά τα παιδάκια κατάφεραν να μας συγκινήσουν και να αγγίξουν τις ψυχές μας αψηφώντας κάθε δυσκολία που τυχόν αντιμετώπιζαν. Έκαναν το καλύτερο δυνατό, για να τιμήσουν τους δασκάλους τους, τους γονείς, αλλά και όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

Η γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων, μετέφερε ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα ελπίδας στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Με δύναμη ψυχής και ειλικρινή αγάπη, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο στη ζωή μας και να εκτιμήσουμε όσα μας έχουν χαριστεί. 

Θα ήταν παράλειψή μας να μην συγχαρούμε θερμά τη Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων κυρία Παναγιώτα Αλειφέρη αλλά και όλο το προσωπικό του σχολείου που καθημερινά με υπομονή και επιμονή δίνουν το δικό τους αγώνα πλάι στα παιδιά.

Με μόνο κίνητρο την αγάπη φροντίζουν ώστε να μην στερηθούν αυτά τα παιδιά ούτε στο ελάχιστο το δικαίωμα στη μόρφωση και τη δημιουργία. Η προσπάθεια τους είναι πραγματικά αξιέπαινη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

====================

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO