Επικαιρότητα - 1/6/2021


Πλήρης Ανακαίνιση Θαλάμων Ασθενών στο Νοσοκομείο Μολάων (ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακαίνιση όλων των θαλάμων της Νοτιοανατολικής Πτέρυγας της Ν.Μ Μολάων)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την πρώτη στιγμή δεσμευτήκαμε για την εφαρμογή ενός ανθρωποκεντρικού και ασθενοκεντρικού μοντέλου Διοίκησης του Νοσοκομείου, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών. Σήμερα ολοκληρώσαμε μεγάλο έργο, την πλήρη ανακαίνιση όλων των θαλάμων της Νοτιοανατολικής Πτέρυγας της Ν.Μ Μολάων. Ένα έργο που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα ασθενών και εργαζομένων, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιούν χώρους σύγχρονους, καθαρούς και αξιοπρεπείς, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Ειδικότερα, σε όλους τους θαλάμους της Ν.Α. πτέρυγας πραγματοποιήθηκε πλήρης ανακαίνιση των χώρων Υγιεινής, εκ νέου χρωματισμός, παρεμβάσεις στο φωτισμό και πλήρης συντήρηση του εξοπλισμού τους. Ενέργειες οι οποίες όχι μόνο αλλάζουν την καθημερινότητα στη Ν.Μ Μολάων, αλλά θα ξαναδώσουν στους ασθενείς ένα αίσθημα αξιοπρέπειας, το οποίο έως σήμερα στερούνταν λόγω της παλαιότητας των χώρων.

Τίποτα από τα ανωτέρω δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την υποστήριξη και τη Δωρεά της Οικογένειας Ηλία Δούκα. Ο αείμνηστος ευεργέτης του Νοσοκομείου μας Ηλίας Δούκας και η κα. Ευαγγελή Δούκα, έχοντας "αγκαλιάσει" από την πρώτη στιγμή το σχέδιο και όραμά μας, αποδεικνύουν εμπράκτως για ακόμα μια φορά το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς που διαχρονικά τους χαρακτηρίζει. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Κωνσταντίνος Κορωνιός
Αναπλ. Διοικητής Γ.Ν. Λακωνίας, Ν.Μ. Μολάων

(ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τις εργασίες ανακαίνισης. οι φωτογραφίες - προ και μετά - μιλούν από μόνες τους !)

=========