Επικαιρότητα - 3/4/2021


Eπίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη σε δομές υγείας της Λακωνίας

Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων & Δυτικής Ελλάδας κ. Γιάννης Καρβέλης, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πρόσφατα να επισκεφθεί την Λακωνία, βρέθηκε την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 σε δομές υγείας της Λακωνίας.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ συνοδευόταν σε όλη την περιοδεία του από τους βουλευτές Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ.κ Αθανάσιο Δαβάκη και Νεοκλή Κρητικό.

Από νωρίς το πρωί ο κ. Καρβέλης βρέθηκε στην Ελαφόνησο όπου εμβολιάστηκε ο γενικός πληθυσμός του νησιού.
Στο νησί ο κ. Διοικητής συναντήθηκε και με τους Διευθυντές των Κ.Υ Αρεόπολης και Νεάπολης κ.κ Ανάργυρο Μαριόλη και Γιάννη Μιχαλέτο, αντίστοιχα.

Ακολούθησε μαραθώνια περιοδεία α). στο Κ.Υ Νεάπολης Βοιών β). στο Νοσοκομείο Μολάων όπου συναντήθηκε με τον Αναπλ. Διοικητή Γ.Ν. Λακωνίας, Ν.Μ. Μολάων κ. Κωνσταντίνο Κορωνιό, ενημερώθηκε και με τον οποίο στην συνέχεια επισκέφθηκε και χώρους του Νοσοκομείου, γ). στο Κ.Υ. Βλαχιώτη, δ). στο Κ.Υ. Γυθείου, ε). στο Κ.Υ Σπάρτης και το ΤΟΜΥ Σπάρτης και τέλος στ). στο Νοσοκομείο Σπάρτης όπου συναντήθηκε με την Διοικήτρια Γ.Ν Λακωνίας κα. Εύη Παπαγεωργίου με την οποία επισκέφθηκε χώρους του Νοσοκομείου μετά την ενημέρωση που είχε.

"Η άρτια συνεργασία με την Υγειονομική Περιφέρεια και τους Βουλευτές, συμβάλλει καθοριστικά στην καθημερινή αντιμετώπιση των πολλών και ποικίλων ζητημάτων που ανακύπτουν σε αυτή την δύσκολη υγειονομικά περίοδο. Ευχαριστούμε για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και συνεχίζουμε δυναμικά", ανέφερε χαρακτηριστικά η Διοικήτρια Γ.Ν Λακωνίας κα. Εύη Παπαγεωργίου μετά το τέλος της επίσκεψης του κ. Καρβέλη, ενώ νωρίτερα το μεσημέρι στο ίδιο μήκος κύματος ο Αναπλ. Διοικητής Γ.Ν. Λακωνίας, Ν.Μ. Μολάων κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός ανέφερε ότι "Ευχαριστούμε για την ενεργή τους υποστήριξη στο έργο μας τους Βουλευτές μας και την 6η ΥΠΕ και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς για αναβάθμιση της παρεχόμενης ποιότητας των υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του Νομού μας".

"Καλή και ωφέλιμη επίσκεψη γιατί λύθηκαν επιτόπου προβλήματα που αφορούσαν τις δομές υγείας της Λακωνίας", χαρακτήρισε την επίσκεψη-περιοδεία του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι πραγματικά ακούραστος ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης κατά την πολύωρη περιοδεία του στη Λακωνία και με το προσωπικό των δομών υγείας που επισκέφθηκε συνομίλησε, ακούγοντας τα προβλήματα και σε πολλές περιπτώσεις δίνοντας λύσεις, αλλά και εμβολιασμούς πολιτών παρακολούθησε όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ακολουθούν στο τέλος του φωτορεπορτάζ μας. Η επίσκεψη αυτή χαρακτηρίζεται σημαντική μια και επιβεβαιώνει έμπρακτα την θέληση του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη να βρίσκεται "πανταχού παρών".   

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί

=======