Αστυνομικό Δελτίο.


Εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος 39χρονου στην Λακωνία.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας Λακωνίας, σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 14 και 16 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, μετά από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας Λακωνίας, οι ανωτέρω ημεδαποί, την 24-08-2011 το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, αφού έθραυσαν τζάμι οικίας, ιδιοκτησίας 39χρονου, μπήκαν και αφαίρεσαν κοσμήματα.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας.

===============

Συνελήφθησαν  δύο αλλοδαποί με είκοσι ένα παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ στη Σπάρτη.

Ο ένας είχε κάνει νωρίτερα συναλλαγές με άλλα δύο παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Συνελήφθησαν, στις 15-11-2011 το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 20 και 15 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν παραχαραγμένα χαρτονομίσματα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, βρήκαν στην κατοχή του 20χρονου και του 15χρονου, συνολικά το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ, αποτελούμενο από χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ, τα οποία έφεραν σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι ο 20χρονος είχε ανταλλάξει νωρίτερα σε δύο καταστήματα της πόλης, ακόμα δύο  χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ, τα οποία έφεραν σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας.

Τα παραπάνω χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήματα Ασφαλείας Σπάρτης.