Επικαιρότητα - 12/2/2021


Διενέργεια 115 Rapid Test σε καθηγητές και καθηγήτριες στη Σπάρτη - όλα αρνητικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 διενεργήθηκαν από κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ύστερα από πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Λακωνίας, δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε όσους/ες εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ - ΕΒΠ αρμοδιότητάς της υπηρετούν σε σχολικές μονάδες του Δήμου Σπάρτης και επιθυμούσαν να εξεταστούν προληπτικά για τον κορωνοϊό COVID - 19.

Τα τεστ διενεργήθηκαν στον χώρο του σχολικού συγκροτήματος του 2ου Γυμνασίου - 2ου ΓΕΛ Σπάρτης από τις 9:00 π.μ. έως και τη 1:00 μ.μ. Συνολικά διενεργήθηκαν 115 τέτοια τεστ, τα οποία βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, 17 και 18 Φεβρουαρίου 2021, θα διενεργηθούν τεστ σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες των Γυμνασίων του Δήμου Σπάρτης, εφ’ όσον υπάρχει σύμφωνη γνώμη των γονέων και των κηδεμόνων τους.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται προς την κα Αραχωβίτη που ανταποκρίθηκε στο ως άνω αίτημα της Δ.Δ.Ε. Λακωνίας και στο προσωπικό της κινητής ομάδας που τα διενέργησε.

Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

======