Επικαιρότητα - 10/2/2021


Το Επιμελητήριο Λακωνίας διοργανώνει την 1η Θεματική Τηλεδιάσκεψη «Διαχείριση Υδάτινων Πόρων στη Λακωνία» την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 19:00 - ζωντανή μετάδοση και από τα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

Tο Επιμελητήριο Λακωνίας σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 1η Θεματική Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Διαχείριση Υδάτινων Πόρων στη Λακωνία», την Παρασκευή 12/2/2021 και ώρα έναρξης 19:00.

Βασικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Θεμιστοκλής Λέκκας, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, Πρώην Πρύτανης & ο κ. Παναγιώτης Σαμπατακάκης, Msc-phd Υδρογεωλόγος Διευθυντής Υδάτινων Πόρων & Γεωθερμίας ΙΓΜΕ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τη σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook και από τα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr. Το κοινό δύναται να υποβάλει τα ερωτήματά του ζωντανά.

(Ο σχετικός σύνδεσμος για την συμμετοχή σας θα σας αποσταλεί μία ημέρα νωρίτερα. Παρακαλούμε για τη δήλωση συμμετοχής σας στο e-mail: gytheioc@otenet.gr καθώς και την ενημέρωσή μας για το e-mail στο οποίο επιθυμείτε να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος).

=====