Επικαιρότητα - 18/1/2021


Αρνητικά τα αποτελέσματα των τεστ COVID-19 στο προσωπικό του Δήμου Σπάρτης

AΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και των 15 τεστ στα οποία υποβλήθηκε το προσωπικό της Οικονομικής Υπηρεσίας, (12 στην Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών και 3 στην Δ/νση Προγραμματισμού & Ανάπτυξης) μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος  σε υπάλληλο της Υπηρεσίας.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας και ειδικά την Διοικήτρια αυτού κ. Εύη Παπαγεωργίου για την άμεση κινητοποίησή της, στο αίτημα της Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Γεωργίας Δεδεδήμου για τον έλεγχο όλων των υπαλλήλων της οικονομικής υπηρεσίας.

Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σπάρτης, στην κ. Σταθούλα Αραχωβίτη υπεύθυνη συντονίστρια της Κινητής Ομάδας Υγείας Σπάρτης και στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, για την άμεση ανταπόκρισή τους.

ΕΠΙΣΗΣ,

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και των 67 rapid test που διενεργήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 18/1/2021, στους υπαλλήλους του Δήμου Σπάρτης, στον προαύλιο χώρο της Οικονομικής Υπηρεσίας στη Μαγούλα. Οι εν λόγω έλεγχοι διενεργήθηκαν από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, κατόπιν πρωτοβουλίας της Δημοτικής Αρχής.

ΚΑΙ,

Σε προγραμματισμένο έλεγχο για ανίχνευση του COVID-19 που έγινε στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΣ την Δευτέρα 18/01/2021 και τα 33 τεστ βγήκαν αρνητικά (NEGATIVE). Επίσης την Κυριακή 17/01/2021 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη απολύμανση στα γραφεία της ΔΕΥΑΣ. Ευχαριστούμε την κα Αραχωβίτη και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την πραγματοποίηση των ελέγχων.

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

============