Επικαιρότητα - 11/1/2021


Έξι υγειονομικοί θετικοί στον Covid-19 στο Nοσοκομείο Σπάρτης (Γ.Ν Λακωνίας - Ν.Μ. Σπάρτης) - Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας

Στο ΓΝ Λακωνίας - Ν.Μ. Σπάρτης ανιχνεύτηκαν έξι (6) υγειονομικοί θετικοί στον ιό covid -19. Για το λόγο αυτό, από την πρώτη στιγμή ο φορέας ξεκίνησε και πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους στο προσωπικό, ενώ παράλληλα απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι, που κρίθηκε απαραίτητο από την επιτροπή ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. Επιπροσθέτως, από σήμερα και μέχρι την 15/01/2021 τίθενται σε εφαρμογή τα εξής μέτρα :
- Αναστέλλονται τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία.
- Αναστέλλονται τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία όλων των ειδικοτήτων, πλην των επειγόντων περιστατικών, για τα οποία θα τηρούνται αυστηρά μέτρα.
Η ασφάλεια των ασθενών, του προσωπικού και των συμπολιτών μας μας επιβάλει την αυστηρή τήρηση των μέτρων από όλους μας. Για το λόγο αυτό ζητούμε από τους συμπολίτες μας να προσέρχονται στον φορέα, μόνον εφόσον είναι αναγκαίο και κυρίως να προσαρμόζονται και να ακολουθούν τις υποδείξεις του Νοσοκομείου όσο βρίσκονται εντός της δομής μας.

Για το ΓΝ Λακωνίας
Η Διοικήτρια
Εύη Παπαγεωργίου

========