Επικαιρότητα - 30/9/2020


Ένας  χυμός «ΛΑΚΩΝΙΑ» σε κάθε ψυγείο - Tην αποκλειστική διανομή των χυμών «ΛΑΚΩΝΙΑ» σε Ελλάδα και Κύπρο αναλαμβάνει η εταιρεία Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα

Ο Α.Σ.Ε.Ε Αμυκλών Σπάρτη «ΛΑΚΩΝΙΑ» έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη νέα του συνεργασία με την εταιρεία Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ.

Η εταιρεία Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των χυμών «ΛΑΚΩΝΙΑ» σε Ελλάδα και Κύπρο από 1/10/2020.

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση σε όλες τις στιγμές, ανάλογα με τις προσωπικές επιλογές και προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η νέα συνεργασία συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο την εμπειρία και εξειδίκευση της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ στο κομμάτι των διανομών με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του Συνεταιρισμού και έχει σαν στόχο να φέρει κοντά σε κάθε οικογένεια τα προϊόντα μας.

Ένας χυμός «ΛΑΚΩΝΙΑ» σε κάθε ψυγείο. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας.

Α.Σ.Ε.Ε Αμυκλών Σπάρτη «ΛΑΚΩΝΙΑ»

επίσης,

Η εταιρεία Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ με ανακοίνωσή της αναφέρει : Από 1/10/2020 η εταιρεία αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων του Συνεταιρισμού "ΛΑΚΩΝΙΑ" στην ελληνική αγορά.

O Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών "ΛΑΚΩΝΙΑ" έχει επιδείξει δυναμική παρουσία στον χώρο παραγωγής νωπών εσπεριδοειδών, χυμών και υποπροϊόντων επεξεργασίας αυτών, από το 1965.

Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό.

Ο φυσικός χυμός πορτοκαλιού "ΛΑΚΩΝΙΑ" προέρχεται αποκλειστικά από τα φημισμένα πορτοκάλια Λακωνίας. Οι εξαιρετικές ποικιλίες που περιέχονται, σε συνδυασμό με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, έχουν σαν αποτέλεσμα έναν εξαιρετικό χυμό, χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης και φυσικά, χωρίς συντηρητικά.

Στο portofolio της Β.Σ.Καρουλιας θα συμπεριληφθεί όλη η γκάμα των χυμών "ΛΑΚΩΝΙΑ", που περιλαμβάνει: Φυσικό χυμό πορτοκάλι και ανανά, νέκταρ πορτοκάλι, φρουτοποτό λεμόνι-ροδάκινο-βύσσινο καθώς και κοκτέιλ 6 φρούτων, νέκταρ 3 φρούτων και super juice με 8 φρούτα και βιταμίνες, όπως επίσης και η παιδική σειρά χυμών Λακωνία junior.

Ο κ. Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ δήλωσε: «Ο Συνεταιρισμός "ΛΑΚΩΝΙΑ" παράγει εδώ και χρόνια εξαιρετικά προϊόντα. Με χαρά τα καλωσορίζουμε στη Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ. Για την Καρούλιας, συνεχίζεται μια δυναμική χρονιά, με ολοένα και περισσότερα brands μεγάλης και ξεχωριστής δυναμικής να προστίθενται στο portfolio μας».

Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών "ΛΑΚΩΝΙΑ" κ. Δημήτριος Δημάκος, δήλωσε: «Η νέα συνεργασία σηματοδοτεί ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης των χυμών “ΛΑΚΩΝΙΑ” και δημιουργεί νέες προοπτικές για το Συνεταιρισμό, αξιοποιώντας την εμπειρία και εξειδίκευση της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ».

======