Επικαιρότητα - 22/9/2020


Θανάσης Δαβάκης : "Μονόδρομος ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους. Επεκτείνεται το τηλεοπτικό σήμα στις λευκές περιοχές της Λακωνίας".

Ως την κυβερνητική μεταρρύθμιση με το μέχρι στιγμής μεγαλύτερο αποτύπωμα στην κοινωνία και στην οικονομία, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.

Ο κ. Δαβάκης εστίασε στις μεγάλες αλλαγές που εισάγουν οι προβλέψεις του νομοσχεδίου, με τις οποίες επιτυγχάνεται αυτοματοποίηση των διαδικασιών και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να προχωρήσει το ψηφιακό οργανόγραμμα του Δημοσίου.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Δαβάκης στην επέκταση και τη βελτίωση των όρων του προγράμματος κάλυψης των «λευκών περιοχών» με τηλεοπτικό σήμα, μέσω του οποίου πλέον θα καλύπτονται 15 περιοχές της Λακωνίας.

Κλείνοντας, ο Λάκωνας βουλευτής χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ως σταθμό στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της κυβέρνησης, ενώ χαιρέτισε και το γεγονός ότι έχει και τη στήριξη του μεγαλύτερου μέρους της Αντιπολίτευσης.

Δείτε το video

======