Επικαιρότητα - 16/9/2020


Δωρεάν Μαστογραφικός Έλεγχος στους Μολάους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την πρώτη στιγμή ως Νοσοκομείο Μολάων έχουμε δεσμευτεί ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να μην αφήσουμε κανέναν πολίτη μόνο του!

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, σε συνεργασία με τη Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και στο πλαίσιο του «προγράμματος ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου μαστού», με χορηγό Εταιρεία την "ESTEE LAUDER", διενεργούμε ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφικό Έλεγχο από 18 έως 25 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 9 το πρωί έως 5 το απόγευμα!

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου Μολάων. Τηλέφωνο για ραντεβού 2732360136 (09.00π.μ – 13.00μ.μ). Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας.

Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο.

 Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών. Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες. Να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό. Να μην είναι σε έμμηνο ρύση (περίοδο 3 ημέρες πριν - 5 ημέρες μετά).

Προσπάθειά μας είναι να επιτύχουμε να εξεταστούν όσο το δυνατό περισσότερες γυναίκες και έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν!

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της οργάνωσης Win Cancer, του Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Τοπικό Τμήμα Σπάρτης και την ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου Elea Mare Hotel.

Κωνσταντίνος Κορωνιός
Αναπλ. Διοικητής Γ.Ν. Λακωνίας, Ν.Μ. Μολάων

=====