Εκλογές 2019


Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την Ελαφόνησο και την Νεάπολη Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας


Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας το Σάββατο 30/3/2019 επισκέφθηκε την Ελαφόνησο και την Νεάπολη, όπου μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων.


Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακίνωση του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» : "O κ. Νίκας γύρισε το νησί της Ελαφονήσου και ενημερώθηκε για τα μεγάλα προβλήματα, με κυριότερο τις ανύπαρκτες υποδομές (λιμάνι, καρνάγιο, πεζοδρόμια, βιολογικός, σκουπίδια κ.λπ.) 200.000 επισκέπτες έχει το νησί κάθε χρόνο, έχοντας, όμως φθάσει στα όρια του από την εγκατάλειψη. Η Ελαφόνησος προσφέρει στο τοπικό αλλά και το εθνικό εισόδημα, γι’ αυτό και η εγκατάλειψη της από κράτος και περιφέρεια είναι ανεξήγητη.

 

Το βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Νίκας μίλησε σε μεγάλη - ανοικτή συγκέντρωση στη Νεάπολη. Προηγήθηκε χαιρετισμός και σύντομη τοποθέτηση των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων του Συνδυασμού του.


Στην ομιλία του, ο υπ. Περιφερειάρχης επικεντρώθηκε στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής, που είναι και προβλήματα όλης της περιφέρειας, όπως το απαράδεκτο οδικό δίκτυο, η διάβρωση των ακτών, η άρδευση, η υφαλμύρωση, η πολιτική προστασία κ.λπ.. Ενώ προσδιόρισε και την καθοριστική ευθύνη του απερχόμενου Περιφερειάρχη, ο οποίος στα 9 χρόνια της διοίκησής του, δεν έχει κάνει τίποτε το ουσιαστικό για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων".

Επίσης,

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας θα βρίσκεται στη Λακωνία.

Αρχικά, θα επισκεφθεί τα Ανώγεια και θα βρεθεί στις 19:30 στο καφενείο "Χρηστάκου", αμέσως μετά, στις 20:15, θα μεταβεί στην Παλαιοπαναγιά στο καφενείο της κεντρικής πλατείας και τέλος θα ολοκληρώσει την ημερήσια επίσκεψη του στο Ξηροκάμπι, στις 21:00, στην ταβέρνα "Γιάννακας".

Ο κ. Νίκας θα πραγματοποιήσει ανοικτές συναντήσεις με τους κατοίκους των εν λόγω περιοχών για να συζητήσει μαζί τους θέματα που αφορούν στις περιοχές τους αλλά και γενικότερα στη Λακωνία και την Πελοπόννησο!

======