26/11/2017


ΘΡΗΝΟΣ - Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας σε θανατηφόρο τροχαίο

Τρείς νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 26/11/2017 στην ΕΟ Σπάρτης - Μονεμβασίας στο ύψος των Κροκεών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα θύμα του δυστυχήματος είναι πολύ γνωστός ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης στην Ορθοπεδική Κλινική ηλικίας 58 ετών.

Ένα ακόμα άτομο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πάντα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σφοδρή μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν η αιτία να χάσουν την ζωή τους οι τρείς άνθρωποι.

Το πρώτο όχημα ΙΧ είχε κατεύθυνση προς την Σκάλα και σε αυτό επέβαιναν τρία άτομα (μεταξύ των οποίων ο πολύ γνωστός ιατρός) που - σύμφωνα με πληροφορίες - πήγαιναν για ψάρεμα σε παραλία του Δήμου Ευρώτα.

Το δεύτερο όχημα ΙΧ είχε κατεύθυνση προς την Σπάρτη και επέβαινε ένα άτομο νεαρής ηλικίας (22 ετών) το οποίο ήταν και ο οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί, ηλικίας 58 και 62 ετών, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των 22χρονου, 55χρονου, 58χρονου και τον τραυματισμό του 62χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Οι φωτογραφίες των δύο αυτοκινήτων μετά το δυστύχημα "μιλούν" μόνες τους ....

(φωτογραφίες από krokees.gr)

Τα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους των εκλειπόντων.

Την Δευτέρα 27/11/2017 θα τελεστούν οι νεκρώσιμες ακολουθίες των Λεωνίδα Καράντζαλη και Παναγιώτη Χίου που βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής 26/11/2017.

Ο Λ. Καράντζαλης θα κηδευτεί στις 14:30 στον Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Μαγούλας, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της περιοχής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Π. Χίου στις 15:30 στον Ι.Ν Οσίου Νίκωνος Σπάρτης και η ταφή στο Β' Κοιμητήριο Σπάρτης.

 «Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Σπάρτης και  τέως προέδρου του  Ν.Π. Αθλητικός Οργανισμός  Δήμου Σπάρτης ιατρού Λεωνίδα Καράντζαλη»


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης σήμερα, ημέρα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, συνεδρίασε έκτακτα, μετά την πληροφορία του αδόκητου θανάτου του ιατρού Καράντζαλη Λεωνίδα δημοτικού συμβούλου Δήμου Σπάρτης και τέως πρόεδρου του Νομικού Προσώπου Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:                       

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

1.  Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος .

2.  Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελετή της κηδείας του.

3.  Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

4. Να καταβληθεί χρηματικό ποσό από το Δήμο για την κάλυψη των εξόδων κηδείας του.

5.  Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.

6.  Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από το Δήμαρχο Δήμου Σπάρτης και από τον κ. Αργειτάκο Σταύρο επικεφαλή του δημοτικού συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης».

7. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα κατά την τελετή από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. 

8. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας.

======