Τ.Ο. Χρυσή Αυγή Σπάρτης


Η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Σπάρτης απέστειλε δελτίο τύπου για την αιμοδοσία που οργάνωσε την Πέμπτη 2 Μαΐου 2013 στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

 

Το δελτίο τύπου έχει ως εξής :

 Σε πείσμα των ανθελλήνων που με άθλια, δόλια αλλά και κερδοσκοπικά κίνητρα, προσπάθησαν να ακυρώσουν την εθελοντική μας αιμοδοσία, αμαυρώνοντας – μέσα στις Άγιες Μέρες – μια πράξη ύψιστης αγάπης και αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, η αιμοδοσία έγινε επιτυχώς. Για την ατυχία τους τα ορφανά του Στάλιν βιάστηκαν να βγάλουν και ανακοίνωση ότι η αιμοδοσία δεν ευοδώθηκε, μα η πραγματικότητα τους επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Το χρονικό της αιμοδοσίας και της ξεφτίλας των ανθελλήνων 

Από νωρίς το πρωί αντιπροσωπεία συναγωνιστών συγκεντρώθηκε στα γραφεία της Τ.Ο, Σπάρτης και μαζικά αναχώρησε για το νοσοκομείο. Στην είσοδο περίμενε μια μικρή αλλά γραφικότατη ομάδα μελών του ΚΚΕ, που όπως διαπιστώσαμε πλην ελαχίστων κανείς δεν ήταν Λάκωνας. Η θέα τους μας προκάλεσε άφθονο γέλιο, καθώς δεν γνώριζαν ούτε τα συνθήματα τους, τα οποία τα διάβαζαν από χαρτάκια που κρατούσαν στα χέρια τους. Στην είσοδο του νοσοκομείου μας υποδέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας κος Κουκούτσης και όλοι μαζί κατευθυνθήκαμε προς το τμήμα της αιμοδοσίας.Οι συναγωνιστές περιμένοντας υπομονετικά τη σειρά τους, συμπλήρωναν τα στοιχεία τους και το ιατρικό τους ιστορικό ώστε να περάσουν και να δώσουν αίμα. Έξω όμως από τη συνηθισμένη διαδικασία σε αυτή την περίπτωση εμφανίστηκε μια επιπλέον υπεύθυνη δήλωση(την οποία σας παραθέτουμε), η οποία πέραν του γεγονότος ότι αντιτιθόταν ευθέως στην ιδεολογία μας, εμφανιζόταν και πρώτη φορά σε τμήμα αιμοδοσίας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ.

Ελάχιστοι εργαζόμενοι ισχυρίστηκαν πως μετά την έκταση που έλαβαν τα κριτήρια που έχουμε για την διάθεση του αίματος από τις κατά τόπους τράπεζες αίματος του κινήματος, έλαβαν εντολή από το Υπουργείο Υγείας μαζί με τα στοιχεία των αιμοδοτών να συμπληρώνεται και αυτή η δήλωση. Εμείς προτείναμε να γίνει μια τροποποίηση – προσθήκη ώστε το κείμενο να λέει «διασφαλίζοντας με αυτή την έννοια την πρόσβαση όλου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που έχει ανάγκη τις υπηρεσίες υγείας». Η αίτηση μας δεν έγινε αποδεκτή και εμείς απαιτήσαμε να μας δοθεί αντίγραφο της συγκεκριμένης οδηγίας. Αφού αναγνώσαμε προσεκτικά το κείμενο, διαπιστώσαμε ότι η οδηγία ανέφερε μόνο το να μας καταστεί σαφές από το προσωπικό της αιμοδοσίας (προφορικά) ο τρόπος διαχείρισης του αίματος(ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έπειτα ως οφείλεται να αντικατασταθεί) και τίποτα περισσότερο. Με μια γρήγορη έρευνα που κάναμε στο προσωπικό του νοσοκομείου(γιατί σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες υπάρχουν πιστοί χρυσαυγίτες για κακή τους τύχη) μάθαμε ότι γνωστό μεγαλοστέλεχος του ΚΚΕ Λακωνίας, γνωστός εμπλεκόμενος με τα «δημοτικά» αριστερών πεποιθήσεων και ιατρός εμπλεκόμενος με τα «δημοτικά» – ο οποίος μάλιστα με κατάπτυστη αγένεια απαίτησε από συναγωνιστές να βγάλουν τις μπλούζες και να πετάξουν τις ελληνικές σημαίες γιατί του έθιγαν την αριστερή του αισθητική – συναντήθηκαν πολύ νωρίς το πρωί και συνέταξαν το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης με απώτερο σκοπό να αποτρέψουν την αιμοδοσία. Επειδή όμως η «κομπίνα» των εν λόγω κυρίων(και αν αλλάξουμε τον τόνο θα είμαστε ακριβέστεροι) αποκαλύφθηκε άμεσα και καθώς επέμεναν να απαιτούν από εμάς να υπογράψουμε ένα καθ’ όλα ΠΛΑΣΤΟ έγγραφο, αποκύημα της νοσηρής και ανθελληνικής φαντασίας των προαναφερθέντων, η Τ.Ο. Σπάρτης και ο κος Κουκούτσης απαίτησαν αστυνομική και εισαγγελική παρέμβαση προς αποκατάσταση της τάξης και της νομιμότητας. Και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, με την άφιξη του πρώτου αστυνομικού στο χώρο του νοσοκομείου, ο οποίος συνομίλησε με τον βουλευτή μας που του παρέθεσε το περιστατικό και του επέδειξε το πλαστό έγγραφο, οι λαγοί της αριστεράς τράπηκαν σε άτακτη φυγή προς τα λαγούμια τους. Μετά την αστυνομική παρέμβαση ως δια μαγείας τα πλαστά έντυπα εξαφανίστηκαν(φυσικά προλάβαμε και κρατήσαμε αντίγραφο της πλαστογραφίας) καθώς και ο κατάπτυστος προαναφερθείς ιατρός και η αιμοδοσία ξεκίνησε κανονικά.

Την ίδια ώρα ο θλιβερός θίασος της πύλης του νοσοκομείου (ορφανά του Μάρξ – Στάλιν και λοιπών μισάνθρωπων και σφαγέων) εξέδιδε ανακοινώσεις για μεγάλη επιτυχία του ΚΚΕ και ματαίωση έπειτα από σκληρή αντιπαράθεση με τους χρυσαυγίτες(προφανώς εννοούσαν το κούνημα του κουρελόπανου που έχουν για σημαία). Πως έγινε αυτό; Η απάντηση είναι απλή: η θλιβερή κουστωδία των ολίγων της πύλης που μας υποδέχθηκαν(φτιάχνοντας μας τη μέρα με τις γελοιότητες τους) στις 10:30 είχε ήδη αποχωρήσει καθώς οι πρωτεργάτες της άθλιας απάτης τους είχαν διαβεβαιώσει ότι αιμοδοσία δεν θα γίνει. Πριν τις 12:00 το μεσημέρι σε δύο τοπικές ιστοσελίδες είχε μάλιστα αναρτηθεί η πανηγυρική ανακοίνωση της νίκης τους (η μια ιστοσελίδα το έχει ήδη κατεβάσει).

Οι άθλιοι πατριδοκάπηλοι και επίορκοι μέντορες τους αφού είχαν πράξει σωρεία παράνομων πράξεων όπως παράβαση καθήκοντος, πλαστογραφία κ.α. τους προέτρεψαν να στείλουν δελτίο τύπου με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστούν για πολλοστή φορά στα μάτια των Λακώνων.

Η Χρυσή Αυγή Σπάρτης με τη συνεργασία της Τ.Ο. Μάνης και την αμέριστη συμπαράσταση του βουλευτή κου Κουκούτση έφερε σε πέρας το έργο της συγκεντρώνοντας αίμα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, και ενημερώνει όλους τους φίλους της ότι θα ακολουθήσει σωρεία ανθρωπιστικών δράσεων με πρώτη την 3η διανομή τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Όσο για τους ανθέλληνες μόνο δύο φράσεις: 1. Θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας και όσο πιο ύπουλα παιχνίδια παίζετε τόσο πιο μεγάλος θα είναι ο εξευτελισμός σας. 2. ……. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Η Τ.Ο. ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ. 

 

Τοπική Οργάνωση Χρυσής Αυγής Σπάρτης