Επικαιρότητα - 17/9/2023


Στον Δήμο Μονεμβασίας και στην Ελαφόνησο ο Δημήτρης Πτωχός - Θερμή υποδοχή από τους πολίτες

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου (16/9/2023) τη Νεάπολη, την Ελαφόνησο και τους Μολάους, έχοντας στο πλευρό του τους Βουλευτές Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Νεοκλή Κρητικό και Θανάση Δαβάκη.

Ο Δημήτρης Πτωχός συνομίλησε με πολίτες, επιχειρηματίες και εκπροσώπους των τοπικών φορέων της περιοχής, ακούγοντας τις ανάγκες τους. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης παρουσίασε το πρόγραμμά του για την ανάπτυξη της περιοχής, εστιάζοντας στην αναβάθμιση των υποδομών, στην προστασία και αξιοποίηση του φυσικού πλούτου και τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Ο Δημήτρης Πτωχός δήλωσε: «Η Νεάπολη και η Ελαφόνησος αποτελούν στολίδια όχι μόνο για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο, αλλά για όλη την Ελλάδα. Κάθε καλοκαίρι, οι τουρίστες στέλνουν από εδώ σε όλο τον κόσμο ορισμένες από τις πιο όμορφες εικόνες της χώρας. Θέλουμε να προσελκύουμε ακόμα περισσότερους επισκέπτες, σε ακόμα μεγαλύτερη περίοδο. Και έχουμε το σχέδιο να το πετύχουμε, διευκολύνοντας την πρόσβαση, αναβαθμίζοντας συνολικά τις υποδομές και αναδεικνύοντας το φυσικό και τον πολιτισμικό πλούτο της περιοχής. Όλοι μαζί θα πάμε την Πελοπόννησο μπροστά, με τη Νεάπολη και την Ελαφόνησο στην πρώτη γραμμή».

======