Επικαιρότητα - 30/8/2022


Έφυγε από τη ζωή ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης Χρήστος Μπουγάδης - Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατό του

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης την 30η του μηνός Αυγούστου του έτους 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, συνεδρίασε έκτακτα, μετά την πληροφορία του αδόκητου θανάτου του Χρήστου Μπουγάδη, εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Σπάρτης, πρώην Αντιδημάρχου Δήμου Σπάρτης και Δημοτικού Συμβούλου πρώην Δήμου Μυστρά, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ενός μάχιμου στελέχους της αυτοδιοίκησης, εξαιρετικού ανθρώπου με ευγένεια, ήθος και ειλικρίνεια και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελετή της κηδείας του. Τη σωρό του εκλιπόντος να συνοδεύσουν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

3.  Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

5. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά καταστήματα Σπάρτης και Μυστρά την ημέρα της κηδείας.

6.  Να  εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από το Δήμαρχο Δήμου Σπάρτης και από τον κ. Αργειτάκο Σταύρο, επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης».

7. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα κατά την τελετή από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.  

8. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος,  να  αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας.

=======