Αστυνομικό Δελτίο - Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα


Συλλήψεις για ναρκωτικά και εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα - Συνεχίζει τις επιτυχίες του το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας


Συνελήφθη, στις 24.4.2018 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Καζακστάν, γιατί σε έρευνα που έγινε σε τροχόσπιτο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Επίσης, συνελήφθη την ίδια ημέρα το απόγευμα, στην Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και μαχαίρι, τα οποία κατασχέθηκαν.

και,

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα – επιχείρηση ημεδαπού, που είχε γίνει την 21.4.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε  βάρος ενός ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή, που περιλαμβάνει ακόμη μία 33χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

========