Αστυνομικό Δελτίο


Τα νέα από το Αστυνομικό δελτίο


Συνελήφθη, στις 14.5.2018 στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε αφαίρεσε από όχημα ημεδαπής τσάντα, που περιείχε χρήματα, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα,
τα οποία βρέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
--------
Συνελήφθη, στις 14.5.2018 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για πλαστογραφία και απάτη, καθώς και δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, αντίστοιχα, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
-----------------
Συνελήφθη, στις 12.5.2018 το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης, 54χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα, το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρεθεί από αλλοδαπή, την 12.4.2018 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

=========