Κ.Υ Βλαχιώτη Δήμου Ευρώτα


Κ.Υ Βλαχιώτη : Με απόλυτη επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία και η εγγραφή Δοτών Μυελού των Οστών

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία και η εγγραφή Δοτών Μυελού των Οστών του Δήμου Ευρώτα που έλαβε χώρα στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017.


Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν για άλλη μία φορά στο κάλεσμα του Δήμου αποδεικνύοντας έμπρακτα τις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης και  της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Ο Δήμος Ευρώτα ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες για την πολύτιμη προσφορά τους, οι οποίοι απέδειξαν ότι χαρακτηρίζονται από ιδανικά και αισθήματα και γιατί συμβολίζουν και εκφράζουν τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, της φιλίας και της φιλανθρωπίας προς τον συνάνθρωπο.

Επίσης, ο Δήμος Ευρώτα ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βλαχιώτη και την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν Λακωνίας για τις πολύτιμες υπηρεσίες της, την Αντιδήμαρχο Δήμου Ευρώτα κα. Γεωργία Αθανασοπούλου - Πολυμενάκου για την οργάνωση και επίβλεψη της όλης διαδικασίας καθώς και τον Σύλλογο Γυναικών Βλαχιώτη για την πολύτιμη βοήθεια τους προσφέροντας φυσικούς χυμούς στους αιμοδότες.

Η κοινωνική δράση του Δήμου Ευρώτα ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την προληπτική ιατρική και τη γενικότερη μέριμνα στα θέματα υγείας αποτελεί προτεραιότητα και θα συνεχιστεί με αξιόλογες πρωτοβουλίες.

Δήμος Ευρώτα